Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Зимові черевики для хлопчика Reimatec Samooja 5400035A-6980

Артикул RM-5400035A-6980
3 599 грн
4 490 грн
В наявності
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Виберіть колір
Розмір взуття
Замовити швидко

Ці черевики з колекції Reimatec забезпечують неперевершений захист у морозну погоду — під час прогулянки мокрим снігом у парку або заметами на гірськолижному курорті. Завдяки водовідштовхуючим властивостям ця модель дарує комфорт за будь-яких низьких температур, перевірено навіть при -20°C. Черевики виготовлені з міцних синтетичних матеріалів з гнучкою гумовою підошвою, що забезпечує стійкість на будь-якій слизькій поверхні. Знімні устілки дарують м'який комфорт, а синтепоновий утеплювач надійно захищає ніжки від холоду.

У розмірах до 24 передбачена суцільна підошва - найкращий варіант для правильного формування стопи, коли дитина тільки вчиться ходити. Водонепроникна вставка із проклеєними швами надійно захищає від вологи, а особливий малюнок Happy Fit допомагає підібрати правильний розмір. Черевики прикрашені деталями, що відбивають світло, для безпеки в темний час доби. Без фторвуглецю! І не містять продуктів тваринного походження. Водовідштовхуюче зимове взуття.

Верх із синтетичного матеріалу та текстилю. Еластична гумова підошва для максимальної стійкості. Водовідштовхуюча конструкція з герметичними вставками та підкладкою зі штучного хутра. Утеплювач 200г. Знімні формовані устілки з EVA з підкладкою з лайкри та малюнком Happy Fit, який допомагає визначити розмір. Шнурки з безпечними наконечниками Reima забезпечують надійну фіксацію ніг. Деталі, що відбивають світло. Не містить продуктів тваринного походження. Без фторвуглецю. Розміри до 24 на суцільній підошві Очистити/протерти забруднення та сушити при кімнатній температурі.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Стать Унісекс
Сезон Зима
Категорія Reimatec
Температурний режим 0°C…-10°C
Колекція 2023-2024
Країна бренду Фінляндія
Вид взуття Чоботи
Матеріал підкладки Штучне хутро

Доставляємо товари:

- Нова пошта на відділення

- Кур'єром Нової пошти

- Самовивіз

Замовлення до 500 грн оплачуються заздалегідь на картку Приват банк та відправляються за ваш рахунок.

Більше інформації про доставку

Оплатити замовлення можна:

- Готівкою при отриманні

- Он-лайн оплата через систему WayForPay

- На картку банку або р/р

- Готівкою

Замовлення до 500 грн оплачуються заздалегідь на картку Приват банк та відправляються за ваш рахунок.

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору