Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Зимовий термо костюм для дівчинки Deux par Deux

Артикул ds220
4 598 грн
Немає в наявності
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Розмір одягу

Чудовий зимовий костюм для дівчинки Deux par Deux модель C502B. Зимовий костюм розроблений канадськими дизайнерами дитячого одягу . Колірна гама фіолетового відтінку з ексклюзивним малюнком на тканині. Виглядає дуже красиво та мило. Термо комплект складається з курточки, комбінезону, шапочки, шарфика та манішки. У комплект також входять пінетки та рукавиці.

Особливості костюма: нові технології виготовлення тканин та утеплювача, використовується якісна японська фурнітура, широкий температурний діапазон від -5 до -30 градусів, ексклюзивний дизайн на тканині, продумана до дрібниць структура, легкість у догляді.

Верхній шар зимового костюма є "дихаючою", нейлоновою основою з просоченням "Teflon Finish" від "DuPont" і водовідштовхувальним покриттям "Corex Dobby". Вода не проникає у глибокі волокна тканини, а кульками скочується із поверхні. Завдяки використанню нових технологій покриття забезпечує брудовідштовхуючий ефект. Якщо є забруднення, їх дуже легко усунути, потрібно лише протерти вологою губкою. Для більш інтенсивного чищення, костюм можна прати в пральній машинці. Головне звернути увагу на температурний режим. Крім того, тканина стійка до впливу ультрафіолетового проміння, яскравість малюнка зберігається надовго.

Функціональні особливості курточки:

- Застібка на блискавці. Зверху блискавки захист від випадкових защипів та натирання підборіддя. Вшита блискавка навскіс. Для максимального збереження тепла під блискавкою є спеціальна шторка. Використовується лише якісна фурнітура японського виробника YKK. На блискавці оригінальні брелоки з логотипом бренду Deux par Deux.

- Манжети. На рукавах резиночка та утяжка з фіксацією на липучці для регулювання розміру.

- Капюшон усередині на флісі. Використовується якісний м'який фліс. Оригінальна форма капюшона з вушками прикрашає виріб. Для максимального прилягання каптура до голови дитини передбачена спеціальна шторка, яка захищає від попадання холодного повітря та снігу.

- Підкладка. На спинці та грудях вироби підкладка на флісі. Також утеплені пінетки та рукавиці.

Відмінним доповненням до зимового костюма йдуть манішка, шарфик та шапочка. Виконані у ніжно-рожевому кольорі з аплікацією. Шапочка на зав'язках, манішка на липучках.

Функціональні особливості комбінезону:

Комбінезон фіолетового відтінку. На місцях підвищеного зносу, наприклад на колінах та попі, передбачені спеціальні вставки із щільної тканини Cordura. Зручна довга блискавка прискорить процес одягання дитини. Під грудьми вшита резиночка для максимального прилягання тканини до тіла. Зверху на лямках застібка на липучках. Пінетки кріпляться до комбінезону.

Верхній матеріал костюма 100% поліестер+просочення "Teflon", підкладка - мікрофліс, наповнювач - Aerofiber.

У зимовому костюмі Deux par Deux дитині буде дуже комфортно, а батьків обов'язково порадує її високу якість. Купити зимовий костюм для дівчинки Deux par Deux у нашому інтернет-магазині дуже легко. Індивідуальні виміри дитячого одягу та будь-яку іншу інформацію можна отримати у менеджера нашого інтернет-магазину. Завжди раді Вашим покупкам!     

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Стать Дівчинка
Сезон Зима
Вид утеплювача Polyfill
Матеріал Поліестер
Колекція 2015-2016
Країна бренду Канада

Доставляємо товари:

- Нова пошта на відділення

- Кур'єром Нової пошти

- Самовивіз

Замовлення до 500 грн оплачуються заздалегідь на картку Приват банк та відправляються за ваш рахунок.

Більше інформації про доставку

Оплатити замовлення можна:

- Готівкою при отриманні

- Он-лайн оплата через систему WayForPay

- На картку банку або р/р

- Готівкою

Замовлення до 500 грн оплачуються заздалегідь на картку Приват банк та відправляються за ваш рахунок.

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору