Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Зимовий костюм для хлопчика Kiko модель 9717

Артикул z3919
1 400 грн
2 800 грн
Немає в наявності
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Розмір одягу
92
Відмінний зимовий костюм для хлопчика Kiko модель 9717. Практичний та зручний зимовий костюм із двох речей: комбінезон та курточка. Червоний колір куртки на синтипоні. Поверхня непромокальна. Широкий температурний діапазон дозволяє носити зимовий костюм навіть у сильні морози. Зручна структура, всі деталі продумані до дрібниць. Застібка на блискавці та кнопках. Зверху блискавки спеціальний захист від випадкових защипів та натирання підборіддя. Всередині є спеціальна шторка для максимального збереження тепла. Знімний капюшон на кнопках. Застібається на липучках, додатково стягується на резинці. Натуральне густе хутро теж знімне, на блискавці. Виглядає дуже гарно. Вну три каптури на флісі. Флісова підстібка всередині куртки, на спинці та грудях. Внутрішній манжет на резинці захищає від холодного повітря. Куртка з кишенями і оригінальним знімним рюкзачком.
Комбінезон синього кольору, усередині поліестерова підкладка. Застібка на блискавці. У районі спинки флісова підкладка. Бретельки на липучках, ззаду на резинці. Чотири зручні кишені. Під грудьми вшита резиночка. Усередині манжет на резинці, що одягається на взуття та захищає від попадання снігу. Теплий та зручний комбінезон. Відмінна якість та оригінальний дизайн. Купити зимовий костюм для хлопчика Kiko можна у нашому інтернет-магазині. Підібрати необхідний розмір допоможуть точні вимірювання дитячого одягу. Будь-яку консультацію можна отримати у менеджерів нашого інтернет-магазину. Звертайтесь, ми завжди раді допомогти Вам!
Виміри:
розмір 92 (18-24 міс) куртка: ширина по плечах 30 см; довжина рукава 31 см; довжина по спинці 45 см; комбінезон: талія 23 см, довжина (з бретельками) 70 см, (без бретелів) 46 см, крок 27 см.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Стать Хлопчик
Сезон Зима
Матеріал Поліестер
Країна бренду Китай

Доставляємо товари:

- Нова пошта на відділення

- Кур'єром Нової пошти

- Самовивіз

Замовлення до 500 грн оплачуються заздалегідь на картку Приват банк та відправляються за ваш рахунок.

Більше інформації про доставку

Оплатити замовлення можна:

- Готівкою при отриманні

- Он-лайн оплата через систему WayForPay

- На картку банку або р/р

- Готівкою

Замовлення до 500 грн оплачуються заздалегідь на картку Приват банк та відправляються за ваш рахунок.

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору