Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Зимовий комплект для дівчинки Huppa Renely 41850030-81720

Артикул HP-41850030-81720
4 868 грн
Немає в наявності
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Розмір одягу
104

Зимовий комплект для дівчинки Huppa Renely, модель 41850030, колір 81720. Відмінний зимовий комплект для дівчинки складається зі світлої куртки з декоративним принтом по всій поверхні у вигляді красивих різноманітних кольорів та напівкомбінезону однотонного темно-бузкового кольору. Такий костюм призначений для щоденних веселих прогулянок та захоплюючих подорожей у зимову пору року, максимально захищає від холоду та вологи забезпечуючи лише комфорт та зручність навіть під час ігор у снігу. Комплект чудової якості, виготовлений з сучасної мембранної тканини з водонепроникністю та вітронепроникністю 10 000 мм, має відмінні дихаючі властивості та стійка до будь-яких умов погоди. Комплект чудово поєднуватиметься з будь-яким дитячим взуттям та аксесуарами. Вироби прості у догляді та не вимагають частих прань.

Куртка вільного крою трохи подовжена по спинці має вшитий еластичний пояс по талії ззаду, легка і зручна не сковує рухів, усередині з утеплювачем 300 г на спеціальній підкладці "Tricot Fleece", плечові шви проклеєні і не пропускають вологу. Безпечний знімний капюшон пристібається за допомогою зручних кнопочок і прикрашений штучним хутром сірого кольору, який при необхідності можна зняти, капюшон фіксується на шиї широкою планкою на липучках. Манжети на еластичних гумках, які перешкоджають задуванню вітру усередину. Куртка швидко одягається і легко застібається за допомогою довгої блискавки спереду із захистом від випадкового защипу підборіддя, з боків дві зручні кишеньки на блискавці для особистих речей, також є внутрішня кишенька на блискавці. Спереду по контуру кишеньок і ззаду на капюшоні куртка прикрашена тасьмою, що відбиває світло, що дозволить вашій дитині безпечно гуляти в темний час доби.

Напівкомбінезон з високою спинкою та грудкою на підтяжках, що регулюються до потрібної довжини, усередині з утеплювачем 160г розподіленим по всьому виробу на підкладці з тафти. Напівкомбінезон вільний і зручний, спеціальний крій без внутрішніх швів, шов додатково проклеєний, ззаду є вшитий еластичний пояс по спинці, який злегка приталює, легко одягається і застібається за допомогою довгої блискавки спереду. Брюки рівні всередині з еластичною вставкою, затягуються зсередини за допомогою спеціального фіксатора. Напівкомбінезон прикрашений ззаду та внизу штанин світловідбиваючими брендовими елементами.

Склад: 100% поліестер

Підкладка: 100% поліестер - "Tricot Fleece", тафта

Утеплювач: 100% поліестер: 300 г/м2 - куртка, 160 г/м2 - напівкомбінезон

Характеристики:

  • водонепроникність: 10 000 мм
  • повітропроникність: 10 000 г/м2/24 год
  • рекомендований виробником температурний режим: -30°C
  • країна: Естонія

Рекомендації щодо догляду:

  • не призначений для частих прань
  • можна прати у пральній машині без використання відбілювачів та кондиціонерів, у вивернутому стані із застібнутими блискавками
  • без замочування у воді
  • після прання необхідно одразу розвісити та сушити при кімнатній температурі

 

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Стать Дівчинка
Сезон Зима
Водостійкість 10000 мм
Колекція 2018
Вид одягу Комплект
Країна бренду Естонія
Матеріал підкладки Фліс
Матеріал верху Поліестер

Доставляємо товари:

- Нова пошта на відділення

- Кур'єром Нової пошти

- Самовивіз

Замовлення до 500 грн оплачуються заздалегідь на картку Приват банк та відправляються за ваш рахунок.

Більше інформації про доставку

Оплатити замовлення можна:

- Готівкою при отриманні

- Он-лайн оплата через систему WayForPay

- На картку банку або р/р

- Готівкою

Замовлення до 500 грн оплачуються заздалегідь на картку Приват банк та відправляються за ваш рахунок.

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору